•   Snabba leveranser (3 dagar)

  •   Stort sortiment & kunnande (60 år i branschen)

  •   Fraktfritt över 1500 kr (under 59 kr, ej skrymmande)

Välkommen till vår webshop!

Här kan ni ta del av vårt sortiment sportfiskeprodukter och kläder m.m. Vi jobbar med att försöka få hela vårt sortiment upplagt i webshopen. Allt finns ännu inte här så tveka aldrig att ringa oss om ni ej finner det ni söker.

I Sundbyberg har vi sålt sportfiskeartiklar sedan 1950-talet! Så med över 60 år i branschen flyttade vi in i vår nya lokal på Tritonvägen i april 2012, allt detta för att kunna erbjuda alla våra kunder ett ännu bredare sortiment.

Oavsett om du är proffs eller amatör så är du alltid välkommen in för värdefulla tips om både utrustning, fiskeplatser och tekniker. Vi erbjuder ett stort sortiment av de flesta fiskemetoderna, allt från flötmete till flugfiske. Vi är ständigt på jakt efter nya produkter och är själva inte sena med att testa dem på sjön.

Vår ambition är att du som kund ska uppleva service, kunskap och glädje när du besöker vår butik och webshop. Dessutom vill vi tillhandahålla produkter med bra kvalitet. Vi finns alltid där för dig som kund, även efter ditt köp.

När ni besöker vår butik träffar ni: 

Patrik Törnqvist: Patrik är bosatt i Furusund och har jobbat och drivit butiken i 29-års tid och är mångsidig som sportfiskare. Brett kunnande, stor erfarenhet och butikens egna rulldoktor. Passionen och där han har mycket stor erfarenhet är på havsöringsfiske! Har du frågor om havsöringsfisket så tveka inte att fråga. Patrik har stor erfarenhet av både fiske i Stockholms skärgård, Gotland, Bornholm osv.  

Magnus Wiberg: Mange har jobbat på Sumpan i 14 års tid och har alltid haft gädd och abborrfisket närmast hjärtat. Senaste 5 åren dock har havsöring blivit den riktigt stora kärleken och fiskas så ofta man kan. Även det tropiska saltvattensfisket med poppers är en stor favorit också! Favoritmetoderna jigg, spinn efter havsöring och ismete. Väldigt serviceinriktad och tveka inte att fråga om vadsomhelst inom fiskets värld och få ett bra svar tillbaka! 

Ted Jörlin: Ted har jobbat hos oss i 6 års tid och fr om 2013 heltids anställd och våran webbansvarige. Ted har gått Sportfiskeakademins utbildning och har testat på det mesta inom fiskets värld men har en stor förkärlek till mete och på senare år även flugfiske efter gädda.   

Välkomna in för ett trevligt besök i vår butik!// Patrik, Mange och Ted!

                                                                                                                                                               Klicka på kartbilden för att kunna zooma.

 

 

 

Produkter

Handla

Information